Magazine Logo

Ouders in beeld

José Koster

Ouderschapskennis

Documentaire: 'Je ouders in de lik' Aflevering van een reality-serie: 'Je ouders in de lik' http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1252066 Duur: 30 minuten Regie: Liesbeth Van Den Bosch Productie: Stokvis & Stokvis Content in samenwerking met Claudia Schoemacher. Deze aflevering van de realityserie is uitgezonden door de TROS op dinsdag 15 mei 2012. De documentaire 'Je ouders in de lik' kwam tot stand in nauwe samenwerking met Stichting Exodus en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het ministerie maakte het mogelijk om achter de schermen van verschillende Nederlandse gevangenissen te filmen. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website