Magazine Logo

Inhoudsopgave

Ouderschapskennis

Inhoud 2 Van de redactie Thema: Ouderschap in en na een scheiding 4 Conflictescalatie bij scheidende partners, maar blijvende ouders | Lianne van Lith en Jocelyn Weimar 14 Stoppen als partners, doorgaan als ouders | Aleide Hendrikse-Voogt 18 Het had zo mooi moeten zijn. Over pijn en woede bij het verlies van liefde door scheiding | Liesbeth Groenhuijsen 26 Oudertaken bij echtscheiding - communicatieve munitie of poort tot ouder-schapsreorganisatie? | Ad de Gouw 40 Een ongewoon gezin: samen partners en niet samen ouders - hoe doe je dat? | Lieve Cottyn Artikel 51 De noodzaak van huis-, tuin- en keukentheorie | Alice van der Pas Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website