Magazine Logo

Inhoudsopgave

Ouderschapskennis

inhoud 98 Van de redactie Kolom 101 Twijfels | Bert Krapels Thema: Ouderschap: een achtbaan - heftige emoties en schaduwkanten 102 Ouderschap: een wilde rit in de achtbaan | Katie Lee Weille 118 En soms loopt het dus mis... | Alice van der Pas 124 Schaduwkanten van ouderschap | Herman Baartman Alledaags ouderschap 130 Appeltaart | Parel van Panama Wat heet (nog) ouderbegeleiding? 133 Falend ouderschap en ouderbegeleiding - aandacht voor eigen blokkades | Lieve Cottyn Literatuur 156 Recensie Ouders in soorten | Rita Blaak 158 Notabene Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website