Magazine Logo

Ouders in beeld

José Koster

Ouderschapskennis

Radiofragment: Echt gebeurd, Aflevering: ‘Thuiskomen’ door: Eva Maria Staal Aflevering 46 van het radioprogramma: ‘Echt gebeurd’ Duur: 16 minuten. Te beluisteren op www.josekoster.nl/afbeeldingen/thuiskomen.mp3 Echt Gebeurd is een initiatief van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse. De redactie bestaat verder uit Rosa van Toledo en Eva Maria Staal. www.echtgebeurd.net Echt Gebeurd komt tot stand met steun van Comedytrain. Productie: Nicolaas Vrijman Deze aflevering is uitgezonden door de VPRO op donderdag 18 april 2013. ‘Echt gebeurd’ is een maandelijks radioprogramma waarin mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen vertellen over iets dat zijzelf hebben meegemaakt. In aflevering 46 met als thema ‘Thuiskomen’ vertelt Eva Maria Staal haar verhaal over de lange weg naar de adoptie van haar kindje uit Peking. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website